1. Hi there, Guest

    Only registered users can really experience what DLP has to offer. Many forums are only accessible if you have an account. Why don't you register?
    Dismiss Notice
  2. Introducing for your Perusing Pleasure

    New Thread Thursday
    +
    Shit Post Sunday

    READ ME
    Dismiss Notice

Unresolved no Prefix box issue

Discussion in 'Site Related Support' started by William31, Nov 10, 2015.

  1. William31

    William31 Squib

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    8
    Hello

    I do not have the prefix box when I want to post in the review board section.
    I have it here....
    I have seen the previous post on this issue qnd I hqve cleqred my cache/cookies
    I use Firefox, disabled adblock no other adon, standard skin for DLP qnd I am on Windows.

    Should I try smething else?

    Thank you for the help
     

    Attached Files:

    Last edited: Nov 10, 2015
  2. MoltenCheese

    MoltenCheese Seventh Year

    Joined:
    Jul 20, 2015
    Messages:
    287
    Gender:
    Male
    Location:
    DMZ
    Last edited: Nov 10, 2015
  3. William31

    William31 Squib

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    8
    Effectively it works in Chrome....
    Thank you!
     
  4. Palindrome

    Palindrome A bigger, darker mark Moderator DLP Supporter

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    2,608
    Gender:
    Female
    Location:
    England
    This is interesting. I tried to recreate this on my machine in Firefox using Win 7 also with no extensions but Adblock, and the prefix box worked perfectly.
     
  5. William31

    William31 Squib

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    8
    I just tried again and I also have the prefix box now....
    So I do not understand yesterday it wasn t working even after cache cleaning diconnecting reconnecting log in out.... And now without any operation in between no more issue!!
    So problem solved if a bit mysteriously!!
     
  6. kellanved

    kellanved Squib

    Joined:
    Jul 21, 2015
    Messages:
    6
    I have the same prefix box issue for posting a thread in the Other Fandom review board.
    Tried it on Chrome, Edge and Firefox on a different machine.

    edit: also tried different styles.
     
    Last edited: Nov 16, 2015
Loading...